Om Mix&Eat

Hur det började

Grundidén till Mix&Eat började med en önskan av att kunna äta gott, nyttigt och mättande. Utan att behöva tänka på alla dolda fett- och sockerfällor andra salladsbarer och restauranger erbjuder.

Med detta i åtanke öppnade Mix&Eat dörrarna för sina gäster en solig sensommardag 2010. Vi erbjuder våra gäster sallad, fitnessmenyer, protein-shakes, smoothies, kosttillskott och det mesta som medvetna kunder kan önska sig.

Våra gäster är inte bara professionella fotbollsspelare, ishockeyspelare, basketspelare, fighters, fitnesstränande, body-bilders och andra atleter, utan även vanliga matgäster med önskemål av att äta gott och nyttigt till ett bra pris och bli mätta.

Vår meny har något för alla smaker och personer.

Vår vision

Vår vision är att skapa ett snabbmatställe med god och nyttig mat. Hit ska du som gäst kunna komma och äta gott, veta vad du får på tallriken och kunna komma med frågor och önskemål utan att det ska kännas besvärligt.

Håller du diet ska du kunna äta någon av de färdiga menyerna med uträknat näringsinnehåll. Eller om så önskas, få din egen sallad uppvägd efter dina egna önskemål. Vi vet och förstår vikten av noggrannhet under en diet.

Utöver detta ska du kunna fylla på ditt förråd av kosttillskott, eller kunna köpa med dig en nygjord proteindrink eller BCAA-dryck.

´+